Locatie en omgeving

Het beste van twee werelden

De Jonkvrouw parkappartementen liggen in het gezellige dorp Geldrop in de groene loper naast het station en op loopafstand van het centrum. Ruimtelijk en dorps wonen met alle stedelijke voorzieningen van Eindhoven dichtbij, in de slimste regio van Europa. Op loop- en fietsafstand van grote natuurgebieden als de Strabrechtse Heide en het Dommeldal.

De omgeving

De Brabantse dorpsgezelligheid van Geldrop met heerlijke terrassen en een sfeervol centrum of de stedelijke dynamiek in het bruisende Eindhoven? Binnen 10 minuten is ook het enorm uitgebreide aanbod aan voorzieningen van Eindhoven binnen bereik. Vanuit de Jonkvrouw parkappartementen heeft u het beste van twee werelden altijd dichtbij.

Locatie

Het park als de plek om aan te wonen en in te verblijven

Het nieuwe park vormt een vormt een verlengstuk van het reeds bestaande park aan de andere zijde van het Tournooiveld. Het is ingericht als landschapspark met een doorgaande wandelroute. De wandelroute komt te liggen in een gazon waarin eilanden met beplanting worden ingericht.

Bestaande volwassen bomen vormen het dak van het park en zorgen direct voor een structuur in het plan. In het gazon en in de eilanden worden nieuwe bomen aangeplant met extra sierwaarde in de vorm van bloei en intense herfstverkleuring.

Door het gehele jaar bloeiende beplanting aan te bieden wordt de biodiversiteit versterkt. De dichte begroeiing van rhododendrons zorgt hierbij tevens voor schuilgelegenheid en de volwassen bomen zijn ecosystemen op zich.